Heerlijk ontspannen en tot rust komen bij Pedicurepraktijk Franeker

Over ons

Sinds 2008 heb ik een nieuwe praktijk aan huis in de waterrijke buurt “Franeker Zuid”. Naast mijn praktijk in Franeker, houd ik ook praktijk binnen het schoonheidsinstituut Lady Line in Leeuwarden.

U kunt bij mij terecht voor de behandeling van veel voorkomende problemen zoals o.a. eelt, likdoorns, kalknagels en voetschimmels.

U kunt ook een keuze maken uit luxe voet-verwen behandelingen. Voor alle behandelingen vindt uiteraard altijd afstemming plaats met uw persoonlijke wensen.

Naast deze behandelingen, behandel ik ook uw Diabetische en/of Reumatische voeten, welke veelal wordt vergoed door uw zorgverzekeraar.

Verder ben ik de vaste pedicure voor een aantal woongroepen binnen de GGZ. Mocht u binnen uw instelling behoefte hebben aan een pedicure die uitstekend met uw clienten weet om te gaan én nog de tijd voor uw clienten neemt die ze verdienen, neemt u dan alstublieft kontakt met mij op om eens vrijblijvend een afspraak te maken en nader met elkaar en de betreffende woongroep kennis te maken.

Heeft u verder nog vragen of wilt u een afspraak maken, neemt u dan vooral kontakt met mij op op een van onderstaande telefoonnummers.

pedicure mirjam 006kopie